Sixpounder Admin
Mesaj Sayısı : 356 Yaş : 29 Nerden : Finland Reputation : 0 Kayıt tarihi : 21/12/08
| Konu: Rapid'de beklemeden dosya indirme (Resimli anlatım) Cuma Ocak 29, 2010 6:10 pm | |
| Arkadaşlar, tamamen kendi anlatımımdır. Alıntı değildir![Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gerekli Programlar : [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Google Chrome Resimli Anlatım : [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kod : javascript: function nl() { for (var i=97; i<=122; i++) { c="count"+String.fromCharCode(i); try { eval(c); eval(c+"=0; f"+c+"()"); break; } catch(e) {}; };} nl(); Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Anlatımı oldukça uzun tuttum. Amacım bilgisayarı iyi kullanamayanların da kolaylıkla işin içinden çıkması.. Eğer kısaca anlatacak olursam; verdiğim kodu geri sayım başladığında adres çubuğuna yapıştırın. Sonra tarama verilerini temizleyin ve download butonuna basın. Resimli anlatımda uzunmuş gibi gelebilir. Hatta aranızda geri sayımı beklerim daha iyi diyenler de olabilir. Kullana kullana bu yola eliniz öyle alışacak ki 50 ya da 70 küsür saniye beklemek yerine 10 saniyede işinizi bitireceksiniz. Özellikle oyun ya da film indirirken, ardı ardına bir yığın dosya indirecekseniz, bu yolu kullanmak size zaman kazandıracaktır. | |
|
PoKoRa Admin
Mesaj Sayısı : 413 Yaş : 29 Nerden : İzmir Reputation : 3 Kayıt tarihi : 24/12/08
| Konu: Geri: Rapid'de beklemeden dosya indirme (Resimli anlatım) Paz Mayıs 02, 2010 2:28 pm | |
| paylaşım için saol kolay bir yolu daha var onu da açıklarım! | |
|