PoKoRa Admin
Mesaj Sayısı : 413 Yaş : 29 Nerden : İzmir Reputation : 3 Kayıt tarihi : 24/12/08
| Konu: World Of Warcraft Hileleri Cuma Şub. 06, 2009 6:20 pm | |
| World Of Warcraft Hileleri
Chat penceresine yazdığınız zaman olur!!!
/dance - Dans /sleep - Uyku /fart - ... /silly - Şaka /bind - O anki yeri gösterir /chat or /chathelp - chat komutlarının listesi /follow or /f - Seçilen karakteri takip edersiniz /ghelp - Komut listesi /party or /p - Party chat mesajı yollar(herkese) /r - size son mesaj yollayana cevap yollar /say or /s - Yanınızdaki kişiye mesaj yollar /who - Online oyuncuları listeler /yell or /y - Etrafınızdakilere mesaj yollar /em - sinir krizi /played - Oynadıgınız karakter ile ne kadar oynadıgınızı gösterir /afk - Klavye başında değil bayrağı /dnd - Rahatsız etmeyin bayrağı /chatlist - Kanalları listeler /chatwho or /chatinfo <channel> - Kanal üyelerini listeler /cinvite or /chatinvite - Kanala oyuncu davet etmek /join, /channel, or /chan - Kanala katılım /kick - Kanaldan oyuncu atar /leave, /chatleave, or /chatexit <channel> - Kanalı terket /mod or /moderator - moderator statusünü açar /unmod or /unmoderator - moderator statusünüsiler /voice or /unvoice - Oyuncunun sesini açar kapar /password or /pass - Şifre değiştirme
Alıntıdır...
En son Pokora tarafından C.tesi Şub. 07, 2009 1:35 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Sixpounder Admin
Mesaj Sayısı : 356 Yaş : 29 Nerden : Finland Reputation : 0 Kayıt tarihi : 21/12/08
| Konu: Geri: World Of Warcraft Hileleri Cuma Şub. 06, 2009 7:34 pm | |
| teşekkürler.. bişey dikkatimi çekti /fart'ın karşılığını bilerek mi sildin.. fart osurmak demek kötü bişey değil yani.. | |
|
PoKoRa Admin
Mesaj Sayısı : 413 Yaş : 29 Nerden : İzmir Reputation : 3 Kayıt tarihi : 24/12/08
| Konu: Geri: World Of Warcraft Hileleri C.tesi Şub. 07, 2009 1:36 am | |
| alexi biliyosun bizim bu siteye paylaştığımız şeyler başka yerden alıntı.Onun için o sitede yazmamışlar bende öle kopyaladım yani hiç dikkat etmemişim!!!Sorry | |
|
Sixpounder Admin
Mesaj Sayısı : 356 Yaş : 29 Nerden : Finland Reputation : 0 Kayıt tarihi : 21/12/08
| Konu: Geri: World Of Warcraft Hileleri C.tesi Şub. 07, 2009 3:09 pm | |
| öyleyse tamam tabi.. sadece meraktan sordum.. | |
|
PoKoRa Admin
| Konu: Geri: World Of Warcraft Hileleri C.tesi Şub. 07, 2009 5:29 pm | |
| bide bende World Of Warcraft yüklü olsaydı denerdim.Ama olmadığı için deneyemedim ve öle nokta nokta die kaldı. | |
|